fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Referat:            01 24 11 683

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  vss@sclj.si

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14.

KDAJ: ponedeljek do petek od 09:00 do 12:00 ure.  
Izven teh terminov nas lahko pokličite ali nam pišite na vss@sclj.si ali referat.vss@sclj.si

IZREDNI ŠTUDENTI: Za izredne študente je prisotna referentka Klavdija Naglič, in sicer v torek od 13:00 do 17:00 ure. 

Izredni študenti lahko izven uradnih ur pišete na e-naslov: referat.izredni@sclj.si ali pokličete na 041 227 126.

Pozdravljeni in dobrodošli v naši višji strokovni šoli!

Dolgo smo pripravljali pogoje, da vam lahko sedaj ponudimo za mlade res privlačno izobraževanje. Tako, ki vam bo pomagalo pridobiti zanimiv poklic in dobre možnosti zaposlitve, ob tem pa bo študij potekal na privlačen, zanimiv način. Da boste diplomanti na koncu rekli: res dobro smo se imeli, se veliko uporabnega naučili, poleg tega smo navezali stike z različnimi podjetji.

Izvajamo dva višješolska študijska programa, Oblikovanje materialov in Mehatronika. Pripeljala vas bosta do dveh zelo zanimivih in perspektivnih poklicev, inženir / inženirka oblikovanja oz. mehatronike.

Programa sta ovrednotena s 120 (ECTS) kreditnimi točkami in sta usklajena z bolonjsko deklaracijo. Raven pridobljene strokovne izobrazbe je višješolska strokovna izobrazba 6/1. Kot redni program traja študij dve leti.

ŠC Ljubljana, Višja strokovna šola v sodelovanju s Srednjo lesarsko šolo ter Srednjo strojno in kemijsko šolo ter s partnerskimi šolami (Srednjo poklicno in strokovno šolo Bežigrad – Ljubljana, Srednjo gradbeno, geodetsko in okoljevarstveno šolo Ljubljana in Srednjo šolo tehniških strok Šiška) omogoča odlične materialne pogoje za praktično delo na projektih v specializiranih učilnicah in laboratorijih ter odlično opremljenih šolskih delavnicah.

Ravnateljica Mirjam Založnik, univ.dipl.ing.les.