fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14, vodi ga Metka Dernovšek.

KDAJ: vsak dan od 10:00 do 15:00 ure, razen torka, ko smo vam na razpolago od 10:00 do 17:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Pozdravljeni in dobrodošli v naši višji strokovni šoli!

 

Dolgo smo pripravljali pogoje, da vam lahko sedaj ponudimo za mlade res privlačno izobraževanje. Tako, ki vam bo pomagalo pridobiti zanimiv poklic in dobre možnosti zaposlitve, ob tem pa bo študij potekal na privlačen, zanimiv način. Da boste diplomanti na koncu rekli: res dobro smo se imeli, veliko uporabnega smo se naučili, poleg tega smo navezali dobre stike z različnimi podjetji.

Izvajamo dva višješolska študijska programa, OBLIKOVANJE MATERIALOV in MEHATRONIKA. Pripeljala vas bosta do dveh zelo zanimivih in perspektivnih poklicev, inženir / inženirka oblikovanja materialov oz. mehatronike.

Programa sta ovrednotena s 120 ECTS kreditnimi točkami in sta usklajena z bolonjsko deklaracijo. Raven pridobljene strokovne izobrazbe je višješolska strokovna izobrazba 6/1. V redni obliki traja študij dve leti.

ŠC Ljubljana, Višja strokovna šola v sodelovanju s Srednjo lesarsko šolo ter Srednjo strojno in kemijsko šolo ter s partnerskimi šolami (Srednjo poklicno in strokovno šolo Bežigrad – Ljubljana, Srednjo gradbeno, geodetsko in okoljevarstveno šolo Ljubljana in Srednjo šolo tehniških strok Šiška) omogoča odlične materialne pogoje za praktično delo na projektih v specializiranih učilnicah in laboratorijih ter odlično opremljenih šolskih delavnicah.

Ravnateljica Mirjam Založnik, univ.dipl.ing.les.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.