fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14.

KDAJ: ponedeljek do četrtek od 11:00 do 14:00 ure, razen srede, ko smo vam na razpolago od 11:00 do 17:00 ure, v petek od 11:00 do 12:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Obvestila

Diplomska naloga

Študente, ki zaključujejo 2. letnik programa Mehatronika in Oblikovanje materialov pozivamo, da se med opravljanjem PRI, z delodajalcem in mentorjem na šoli dogovorijo za temo diplomske naloge.

V referat (ali po pošti) oddate originalne Obrazce za prijavo Teme in Dispozicije naloge (D1, D21).

Kdor bi želel zaključiti že v tem študijskem letu, mora vlogo oddati čimprej. Pravilnik o diplomski nalogi in časovnico najdete v spletni učilnici: https://visjasola.sclj.si/e-ucilnica/course/index.php?categoryid=11

Kdor bo uveljavljal podaljšani status študenta, do 30.11.2020, mora v referat oddati Vlogo za podaljšanje statusa  (Obr 5) – to velja samo za tiste, ki bodo do tega datuma tudi diplomirali in ne bodo več mogli ponavljali.

Kdor še ni koristil 3 leta statusa na Višji šoli, lahko v referat odda Vlogo za ponavljanje letnika, ki jo najdete v spletni učilnici pod Obrazci za študente.