fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14.

KDAJ: ponedeljek do četrtek od 11:00 do 14:00 ure, razen torka, ko smo vam na razpolago od 11:00 do 17:00 ure, v petek od 11:00 do 12:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Obvestila

Uporaba trajnika za plačila Šolskemu centru Ljubljana

Obveščamo vas da smo od 22.03.2018 vključeni v sistem evropskih direktnih obremenitev – SEPA (krajše SDD). Plačilna storitev direktna obremenitev (trajnik) vam omogoča enostavno samodejno plačevanje računov. S soglasjem za direktno obremenitev pooblastite Šolski center Ljubljana, da prek banke mesečno neposredno obremeni vaš tekoči račun v višini zneska izdanega računa. Na spletni strani smo pripravili obrazec za otvoritev trajnika, ki ga izpolnite, podpišete in nam ga pošljete po pošti. Soglasja za direktne obremenitve sprejema, hrani in upravlja prejemnik plačila (Šolski center Ljubljana).

 

Plačnik lahko prekliče soglasje za direktno obremenitev. Prav tako smo tudi pripravili obrazec za ukinitev trajnikov, ki ga je potrebno izpolniti, podpisati in poslati po pošti. Poleg izpolnjenega in podpisanega soglasja za otvoritev / preklic trajnikov pošljite kopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica ali potni list) ter kopijo bančne kartice.

Za vsa morebitna vprašanja smo dosegljivi na 01/24 11 666.

 

Obrazci: