fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14.

KDAJ: ponedeljek do četrtek od 11:00 do 14:00 ure, razen torka, ko smo vam na razpolago od 11:00 do 17:00 ure, v petek od 11:00 do 12:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Obvestila

Razstava "Iz odpadka do produkta"

V Centru Ivana Hribarja v Trzinu se je študent naše prve generacije udeležil otvoritve razstave izdelkov, ki so jih zasnovali udeleženci študijskega krožka "Iz odpadka do produkta". Mentorica krožka je bila Branka Urbanija. Na krožku so ustvarjali praktične izdelke iz odpadnega in kvalitetnega industrijskega materiala. Študentu Roku Vojska se je v okviru tega krožka porodila ideja za izdelek Reciflaša, saj so na krožku sodelovali s podjetji, ki so želeli svoj kvalitetni odpadni material preoblikovati v nov produkt.

 

Izdelek "Reciflaša" je narejen iz odpadnega materiala in je namenjen recikliranju domačih odpadnih materialov (v tem primeru steklenice). Izdelan je iz vezane plošče in senčila kot embalaža. Rok Vojska je dodal tudi infografiko z informacijo o izdelku ter njegovem nastanku, navodila za uporabo izdelka, razne kreativne ideje za uporabo in oblikovanje steklenic ter informacije o pomenu oznak na plastenkah (katere je možno reciklirati, itd.). Pri projektu so sodelovala naslednja podjetja:

Les: Lestur, d.o.o., Komenda
Senčilo: Design Vertikal, d.o.o., Trzin
Olje za les:      EKOSEM - oljeno pohištvo, Radomlje, Anton Urbanija