fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14, vodi ga Metka Dernovšek.

KDAJ: vsak dan od 10:00 do 15:00 ure, razen torka, ko smo vam na razpolago od 10:00 do 17:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Vabljeni k vpisu v našo višjo strokovno šolo

POSTOPEK VPISA  v višje strokovne šole za šolsko leto 2017/2018

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo razpis 2017 / 2018 za vpis v višje strokovno izobraževanje.  V njem je podrobno razložen postopek vpisa, vse višje strokovne ter programi, ki so vam na razpolago

Tukaj bomo na kratko povzeli postopek vpisa.  

Vpis poteka v dveh prijavnih rokih. Vsak se začne z vašo prijavo na razpis za vpis in konča z vpisom

Vse vpisne postopke za vse višje strokovne šole v Sloveniji vodi Višješolska prijavna služba, ki je locirana v Celju.

 

1. prijavni rok: 

Na razpis za vpis  se lahko prijavite od 13. februarja do 8. marca 2017 z elektronskim prijavnim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe http://vps.vss-ce.com/VPS. Izpolnjen prijavni obrazec natisnite s spletne strani, podpišite in ga pošljite s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov:

Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.

Višješolska prijavna služba bo do 24. julija 2017 kandidate, ki so se za vpis prijavili s prvo prijavo, pisno seznanila z izidom izbirnega postopka.

Naša Višja strokovna šola pa bo vse kandidate, ki bodo izbrani na podlagi Prijave za vpis za vpis na našo višjo strokono šolo, povabila k vpisu in vpisala od 15. avgusta do 22. avgusta 2017

  

2. prijavni rok

Podatki o prostih mestih bodo objavljeni 25. avgusta 2017 na spletni strani Višješolske prijavne službe. 

Na razpis za vpis  se lahko prijavite od 29. avgusta do 1. septembra 2017 z elektronskim prijavnim obrazcem, ki ga dobite na spletni strani Višješolske prijavne službe http://vps.vss-ce.com/VPS. Izpolnjen prijavni obrazec natisnite s spletne strani, podpišite in ga pošljite s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov:

Višješolska prijavna služba, Šolski center Celje, Pot na Lavo 22, 3000 Celje.

Višješolska prijavna služba bo do 22. septembra 2017 kandidateki so se za vpis prijavili s prvo prijavopisno seznanila z izidom izbirnega postopka.

Naša Višja strokovna šola pa bo vse kandidate, ki bodo izbrani na podlagi Prijave za vpis za vpis na našo višjo strokono šolo, povabila k vpisu in vpisala do 3. oktobra 2017

 

Izredni študij

Za izredni študij se prijavljate in vpisujete po enakem postopku in v enakih rokih kot za redni študij. Na še prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku (po 22. septembru) vpišete neposredno na višjo strokovno šolo do začetka študijskega leta. 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.