fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14.

KDAJ: ponedeljek do četrtek od 11:00 do 14:00 ure, razen torka, ko smo vam na razpolago od 11:00 do 17:00 ure, v petek od 11:00 do 12:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Obvestila

Državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku 2017/18

V sredo, 16. maja 2018, bo na ljubljanskem Rožniku potekalo Državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku za študijsko leto 2017/18. Udeleženci se bodo pomerili v tekmovalni (daljša proga) in rekreativni (srednja proga) disciplini.

Državno univerzitetno prvenstvo v orientacijskem teku 2017/18 bosta organizirali Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) in Orientacijska zveza Slovenije (OZS). Prijavnine ni!

Prijave so mogoče preko spletnega obrazca do torka, 15. maja 2018, do 12. ure. Prijave bodo v omejenem številu mogoče tudi na dan tekmovanja na prijavnem mestu (do porabe razpoložljivih orientacijskih kart).

Tekmovanje bo potekalo v treh kategorijah:

  • študenti, rekreativno (M, Ž): v tej kategoriji lahko sodelujejo vsi študentje, ki imajo v tem študijskem letu veljavni študentski status na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji;
  • študenti, tekmovalno (M, Ž) - registrirani tekmovalci v OZS (M, Ž): sodelujejo lahko tekmovalci, ki imajo slovensko državljanstvo in imajo v tem študijskem letu veljaven status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu, in diplomanti višješolskih in visokošolskih študijskih programov, ki so ali bodo diplomirali med 17. 7. 2017 in 16. 5. 2018 (tekmovanje v tej kategoriji bo delno štelo tudi kot kvalifikacije za udeležbo na Svetovnem univerzitetnem prvenstvu v orientacijskem teku 2017/18 julija letos na Finskem);
  • zaposleni (M, Ž): sodelujejo lahko zaposleni na višješolskih in visokošolskih izobraževalnih zavodih.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.