fb sls lj

Šolski center Ljubljana
Višja strokovna šola
Aškerčeva cesta 1
1000 Ljubljana

Vabimo vas, da nas pokličete:

Tajništvo:            01 24 11 683

 

Ravnateljica,
Mirjam Založnik univ. dipl. ing. les
01 24 11 682

ali nam pišite:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Uradne ure:

KJE: v referatu za študijske zadeve, pritličje kabinet št. 14.

KDAJ: ponedeljek do četrtek od 11:00 do 14:00 ure, razen torka, ko smo vam na razpolago od 11:00 do 17:00 ure, v petek od 11:00 do 12:00 ure.  

Izven teh terminov smo vam na razpolago po predhodnem dogovoru, pokličite nas ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Obvestila

Prva desetka diplomske naloge Tita Laglerja z naslovom Pohištveni sestav Quadrino

Diplomska naloga Tita Laglerja temelji na predstavitvi celotnega procesa oblikovanja novega pohištvenega sestava Quadrino podjetja Voga, d.o.o. iz Grosuplja, ki se že 25 let ukvarja s proizvodnjo in inženiringom na področju pohištvenih sistemov s poslovno usmeritvijo na nemški in švicarski trg.

S pomočjo Titove ideje so v podjetju Voga, d.o.o. ustvarili pohištveni komplet iz treh elementov različnih dimenzij, ki omogočajo modularne rešitve pri opremljanju bivalnih in poslovnih prostorov. Izdelek je oblikovan po principu trenutnega trenda naredi si sam (Do it yourself), ki postaja vse bolj popularen med uporabniki. Ime Quadrino pa izhaja iz ortogonalne vizualne podobe tega modularno zasnovanega pohištvenega sklopa.

Več o izdelku Quadrino si lahko preberete tukaj.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.